Queen Mary -laivan riivattua hyttiä vuokrataan – uskaltaisitko yöpyä?

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyään hotellina ja museona toimiva valtamerilaiva RMS Queen Mary tunnetaan hytistään, jossa väitetään kummittelevan. Matkustajien ei ole annettu yöpyä huoneessa 30 vuoteen.

Pian kummituksia pelkäämättömät voivat kuitenkin koetella onneaan hytissä. Riivatut talot -sarjastakin tuttua B340-hyttiä aletaan vuokraamaan perjantaina 13. huhtikuuta alkaen 407 euron hintaan per yö.

– Tuhannet ihmiset ovat vuosikymmenten ajan halunneet yöpyä huoneessa. Voimme iloksemme kertoa vuokraavamme sitä jälleen, Queen Maryn toimitusjohtaja kuvaili tiedotteessa.

B340-hytin on väitetty olevan riivattu siitä lähtien, kun Queen Mary teki viimeisen matkansa vuonna 1967. Huoneen valojen ja vesihanojen kerrotaan menevän itsekseen päälle ja pois, ja osa vieraista väittää jonkun vetäneen yöllä peiton pois heidän päältään. Jotkut ovat jopa nähneet sängyn vierellä tumman hahmon.

 

https://www.instagram.com/p/Bd_xXS5A9m9/