Hellyttävä näky – kissa ja vauva hellästi ”käsi kädessä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen pienimmät ja lemmikit muodostavat yleensä keskenään hyvin vahvat suhteet. Varsinkin lapsen elämän alusta saakka perheessä olleesta lemmikistä tulee lähes poikkeuksetta hyvin tärkeä ja ainutlaatuinen ystävä pikkuisille. Nyt videolla nähdään miten ihana suhde vauvalla ja kissalla on.

Perheen kissa näyttää rakastuneen pieneen vauvaan heti kun se on saapunut perheeseen. Perheenäiti on kuvannut vauvaa ja Battleship-nimistä kissaansa, jotka loikoilivat suloisesti sängyllä. Äiti onnistui taltioimaan ihanan tilanteen, jossa kissa ja vauva alkoivat pitämään toisiaan käsistä kiinni.

Youtube-videolla nähdään miten vauva hapuilee kädellään kissaa aivan kuin se pyytäisi kissaa antamaan tassun hänen pieneen käteensä. Yllättäin kissa ojentaa oman tassunsa vauvalle niin, että pikkuinen saa karvaisesta ystävästään hyvän otteen kädellään.