Jätti-Jenga kohtasi viimein voittajansa – tähän ei moni pysty!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jenga on palikkapeli, jota kutsutaan Suomessa myös nimellä Huojuva torni. Peli tuli tavaramerkiksi vuonna 1983 Lontoossa. Alun perin Ghanasta kotoisin olevassa pelissä on ideana poistaa palikkarakennelmasta osia tornin päälle ilman, että rakennelma kaatuisi.

Nyt Jengaa on pelattu tavallista suuremmilla palikoilla. Twitteriin on julkaistu video, jolla näytetään Pat McAfeen isän suoritus palan poistamiseksi tornin keskivaiheilta. Palikkarakennelma näyttää uhmaavan kaikkia fysiikan lakeja.

Tim McAfee iskee keskipalikkaa napakoilla liikkeillä. Lopulta Jenga-palikka lentää maahan ja tornin yläosa putoaa rakennelman alaosan päälle. Äskettäin Twitteriin julkaistua videota on katsottu yli kolme miljoonaa kertaa muutaman päivän aikana.