Duudson-Jukka julkaisi söpön nuoruuskuvansa: ”Arvaa kuinka vanha olen?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on jo vuosien ajan levinnyt suuren suosion saanut Throwback Thursday -ilmiö, jossa ihmiset julkaisevat torstaisin vanhoja valokuviaan. Hauskat arkistokuvat eivät kuitenkaan kysy päivää, ja nyt Duudsoneiden Jukka Hildén on julkaissut hauskan nuoruuskuvansa verkossa.

Kuvassa pohjalainen hurjapää nähdään poseeraamassa kameralle kirkuvanpunaisessa tukassa ja löysissä vaatteissa. Kuvan yhteydessä Jukka pyysi seuraajiltaan arvioimaan ikänsä kuvassa, ja valtaosa veikkaa hänen olevan kuvassa noin 15-16-vuotias teinipoika.

– Daaamn look at that young-Jukka… guess how old I was? Guess right and I’ll give out @la_keus merch fo randomly chosen 3 people between right answers, Jukka Hilden kirjoittaa kuvansa yhteydessä.