Nerokasta! Äiti piilotti pääsiäismunien sijasta olutpulloja – aikuiset lapset etsivät innoissaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pääsiäisenä monien lasten kohokohdat liittyvät virpomiseen ja pääsiäismunajahtiin, koska kummassakin aktiviteetissa on odotettavissa makea palkinto. Eräs perheenäiti päätti järjestää aikuisille lapsilleen hieman poikkeavamman jahdin.

LADbible on julkaissut Facebookissa hauskan videon, jossa nähdään miten kekseliään leikin äiti oli järjestänyt lastensa iloksi. Äiti oli päättänyt viihdyttää lapsiaan pääsiäisenä jahdilla, jossa olikin suklaamunien sijaan piilotettu pienten panimoiden valmistamia erikoisoluita.

Videolla nähdään miten innoissaan aikuiset rientävät ulos pienten olutkoriensa kanssa. Äiti seuraa tilannetta sivusta huvittuneena kun lapset riemuitsevat aina löytäessään omakotitalon pihalta piilotettuja olutpulloja.

Craft Beer Hunt

'Instead of an Easter egg hunt my mom hides craft beers around the yard for us to find' 😂🍻

Publiée par LADbible sur mercredi 4 avril 2018