Justin Bieber pelasi jalkapalloa – heitti kunnon lipat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

On-off-suhteestaan tunnetut poptähdet Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat jälleen maaliskuussa. Bieber kuvattiin pian eron jälkeen itkemässä autossaan, mutta nyt laulaja vaikuttaa olevan valmis siirtymään elämässään eteenpäin. Tällä kertaa hänet kuvattiin eurooppalaisen urheilun parissa.

Yhdysvalloissa vasta nousussa oleva eurooppalainen jalkapallo on saanut myös Justin Bieberin pauloihinsa, ja eilen hänet kuvattiin Los Angelesissa pelaamassa maailman suosituimmaksi kerrottua peliä. Poptähdellä oli vauhti päällä, ja paparazzit ikuistivat sekä ilmeitä että asentoja parhaansa mukaan.

Justin Bieber nähtiin Selena Gomezin eron jälkeen laulaja Craig Davidin konsertissa Hollywoodin The Roxy -klubilla 22-vuotiaan mallilupaus Baskin Championin kanssa. Bieber nähtiin pitelemässä kättään Championin ympärillä, ja kaksikko oli muutenkin läheisissä tunnelmissa. Keikan jälkeen tähdet kuvattiin matkalla Bieberin kotiin. Bieberin uskotaan tavanneen Baskin Championin ystävänsä Patrick Schwarzeneggerin kautta. 24-vuotias Schwarzenegger seurustelee Baskinin pikkusiskon, malli Abby Championin kanssa.

Splash
Splash
Splash