Nicholas Cagen poika luopuu sukunimestään – nimeksi Weston Coppola

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Nicolas Cagen 27-vuotias poika Weston Coppola Cage yrittää saavuttaa jalansijaa näyttelijänä. Mies on ottanut promokuvia uralla edetäkseen ja päättänyt jopa vaihtaa sukunimensä. Hän ei halua olla enää Cage.

Weston Coppola Cagen isä Nicholas Cage muutti aikoinaan uransa alussa sukunimen Coppolasta Cageksi, koska halusi menestyä näyttelijänä kuuluisasta sukunimestä huolimatta. Weston Coppola Cage aikoo tehdä nyt saman, mutta päättää jatkaa uraansa ainoastaan Weston Coppolana. Hän on toimittanut nimenvaihdoksesta viralliset asiakirjat eteenpäin, RadarOnline uutisoi.

RadarOnlinen mukaan Weston Coppola kokeilee uutta alkua. Hän sai kolme vuotta ehdonalaista rattijuopumuksen vuoksi. Hänellä on myös sotkuiset suhteet kahden pienen poikansa äitiin, Danielle Cageen. Oikeus määräsi miehen lähestymiskieltoon ex-vaimon kanssa. Weston Coppola Cage seurustelee nykyisin Hila Aronian kanssa. Weston Coppola Cage on tehnyt pieniä roolisuorituksia elokuvissa ilman varsinaista läpimurtoa.