Party XPRS -bileristeily Itämerellä – esiintymässä kansainväliset suomalaistähdet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lifestyle- ja viihdelehti Staran ja elektronisen musiikin tähti K-Systemin järjestämä Party XPRS -bileristeily juhlitaan Itämerellä jälleen lauantaina 14. huhtikuuta tuttuun tapaan Viking XPRS -aluksella. Bileristeily on perinteisesti ollut loppuunmyyty jo ennakkoon.

Party XPRS 14.4.2018

Tällä kertaa bileristeilyllä on luvassa poikkeuksellisen kovatasoinen esiintyjäkaarti, sillä lavalle nousevat kansainvälistä menestystä jo pitkään nauttinut DJ-tuottajakaksikko Super8 & Tab sekä kansainvälisesti viime aikoina noteerattu K-Systemin ja Joonas Hahmon muodostama Lumisade. Mukana on myös suositun Point Break -klubin resident DJ Ian.

Hyttipaikkoja on rajoitetusti, joten oma paikka bileristeilylle kannattaa varata välittömästi tästä linkistä. Lisätietoa löytyy tapahtuman Facebook-sivulta..