Salatut elämät -kaunotar lomakuvassa – upea vartalo varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

27-vuotias suomalainen näyttelijätär Sara Parikka on tullut tunnetuksi muun muassa Salatut elämät -televisiosarjasta, jossa hän on näyttellyt Peppi Puolakan roolia jo yli vuosikymmenen ajan. Kahden lapsen äiti kirjoittaa nykyisin lisäksi myös suosittua blogia.

quite happy to say it's weekend 🙌🏼🧡

A post shared by SARA PARIKKA (@saraparikka) on

Nyt Sara Parikka on julkaissut sosiaalisessa mediassa lomakuvansa, jossa hänet nähdään uima-altaan reunalla. Kuva esittelee samalla selin kameraan olevan näyttelijäkaunottaren upean vartalon, ja sen yhteydessä Parikka kertoo aikovansa matkustella tänä vuonna aikaisempaa enemmän muun muassa Espanjassa, Kreikassa, Kroatiassa, New Yorkissa ja toivottavasti myös Lapissa.

🤞🏼cool by the pool

A post shared by SARA PARIKKA (@saraparikka) on

2 / 3 morning swim & salty hair 🐚

A post shared by SARA PARIKKA (@saraparikka) on