Arman Alizad tänään tv:ssä: ”Mä oon Suomen James Bond – käsi Moneypennyn per**essä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti Arman Alizad palaa tänään televisioruutuihin suositulla Arman Pohjantähden alla -ohjelmasarjallaan. Sarjan kolmannella kaudella Arman tutustuu ammatteihin, jotka ovat kaikille tuttuja, mutta joiden vastuullisuus ja haastavuus voi kuitenkin yllättää.

Sarjan avausjaksossa Nelosella kello 22.00 Alizad tutustuu Iisalmella karjakon ammattiin. Hän ottaa esimerkiksi selville miten paljon työtä tarvitaan maitolitran tuottamiseen, mutta pääsee samalla kokeilemaan myös käytännön toimintaa kirjaimellisesti kädet sannassa. Alizad nimittäin saa kumihansikkaan käteen ja auttaa keinosiementämisessä.

– Itse siemennyksen suorittamiseen tarvitaan tutkinto, mutta sen esivalmistelu voidaan hoitaa myös ilman. Sain aivan ohuen kumihansikkaan käteen, jonka työnsin sitten peräsuoleen. Suoli piti ensin tyhjentää ulosteesta, minkä jälkeen etsittiin kohtu, Arman Alizad kommentoi tehtäväänsä Staralle.

– Toimenpiteellä selvitettiin onko lehmä kiimassa, eli voiko keinosiementämisen tehdä. Olin Suomen James Bond, sillä lehmän nimi oli Moneypenny ja minulla oli käsi sen perseessä. Ajattele, että James Bond on liehitellyt sitä vuosikymmeniä, mutta lopulta minä olin se joka pääsi hoitelemaan.

Katso video Armanin operaatiosta:Karjakko-jakson lisäksi uudella tuotantokaudella Arman tutustuu moniin muihinkin haastaviin ammatteihin, sillä hän oli muun muassa viemärisukeltajan mukana uimassa vyötäröön ulottuvassa ihmisten ulosteessa, hoitamassa lapsia päiväkodissa ja sammuttamassa omakotitalon tulipaloa harjoituksissa.

– Menin täysissä varusteissa sisään palavaan taloon, jossa oli noin tuhat astetta kuumaa. Mentiin sinne letkun kanssa sisään. Se oli vain harjoitus, sillä tuollaisia taloja palaa superharvoin. Ehkä muutaman kerran vuodessa.

Yhdessä jaksossa Arman viettää neljä päivää ja yötä Kätilöopiston synnytyssairaalassa, jossa hän tutustui kätilön arkeen ja oli mukana myös synnytyksissä.

– Kaikkien näiden ammattien kanssa tuli mieleen, että voi vitsi mikä vastuu näillä ihmisillä on toisista ihmisistä. Yksikin moka, niin lapsi voi vammautua tai jopa kuolla. Kaikilla on aika isot panokset. Olin mukana myös synnytyksessä, ja se tuntui tietyllä tavalla yhtä jännittävältä kuin omien lasten syntymät, mutta hieman eri tavalla. Sekin oli upea ja kaunis tapahtuma, Arman Alizad valottaa tulevia jaksoja.