Brooklyn Beckham pokasi Playboy-mallin – isä jää pian toiseksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkissa parhaillaan asuva 19-vuotias Brooklyn Beckham on nähty suutelemassa malli Lexi Woodin kanssa. Muun muassa Playboy-lehden sivuilla esiintynyt nainen tekee pääasiassa alusvaate- ja uimapukukuvauksia. Malli-ihastus kielii edellisen parisuhteen päättymisestä.

Beckhamien perheen vanhin poika, valokuvaaja Brooklyn Beckham ja 20-vuotias näyttelijä Chloë Grace Moretz ovat tapailleet kausittain vuodesta 2014 saakka. Kaksikon rakkaus hehkui vielä viime syksynä, mutta nyt Brooklyn on nähty kuhertelemassa kanadalaisen Playboy-malli Lexi Woodin kanssa.

Lexi Wood on tehnyt kuvauksia myös Japanin Vogue-lehdelle ja Galore Magazinelle. Naisella on Instagramissa lähes 100.000 seuraajaa. Moretz jätti Brooklynin koska heidän suhteensa sai liikaa julkisuutta osakseen, RadarOnline uutisoi.

Happy Mother’s Day 🌷🌷 love you very much

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Follow my photography account @peaktingsbruv

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

rawr

A post shared by LEXI WOOD (@lexiwood) on

white on white on @fashionnova

A post shared by LEXI WOOD (@lexiwood) on

❤️

A post shared by LEXI WOOD (@lexiwood) on