Nyt se tapahtui! Lauri Markkanen saavutti Michael Jordanin

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen koripallotähti Lauri Markkanen on tehnyt verrattain lyhyellä NBA-urallaan historiaa jo monin tavoin. Nyt hän on saaavuttanut jotain mihin kovin harva uskoi vielä vuosi sitten. Markkanen on nimittäin saavuttanut tuhannen pisteen ja viidensadan levypallon rajapyykin tulokaskaudellaan.

Splash

Markkanen on joukkueensa neljäs pelaaja, joka on saavuttanut tämän rajapyykin tulokaskaudellaan. Aikaisemmat pelaajat ovat Elton Brand, Dave Greenwood ja legendaarinen Michael Jordan. Saavutus tapahtui Brooklyn Netsiä vastaan pelatussa ottelussa, jonka Chicago Bulls hävisi lukemin 105-114.

Joukkueen johto on syystäkin ylpeä suomalaispelaajan saavutuksista, ja niin ovat myös joukkueen fanit. Markkasesta on tullut fanien keskuudessa erittäin suosittu pelaaja ja alueen julkkistähti.