Parturi kehotti miestä kasvattamaan parran – se muutti miehen koko elämän!

Fitness Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 2006 Gwilym Pugh työskenteli Lontoossa omassa pienessä vakuutusyhtiössä. Mies oli ylipainoinen ja tyytymätön hänen elämänsä laatuun. Hän päätti aloittaa muutoksensa pienillä teoilla keskittymällä aluksi hänen terveyteensä.

Kun Gwilym Pugh sai pudotettua hieman painoaan, hänen itsevarmuutensa kasvoi ja hän liittyi paikalliseen bändiin. Näihin aikoihin hänen parturinsa yritti ylipuhua miestä kasvattamaan parran, koska hänen mielestään parta sopisi Pughin kasvonpiirteille erinomaisesti. Lopulta mies päätti totella parturiaan, minkä jälkeen alkoikin tapahtumaan.

Parran kasvattaminen muutti miehen tyylin kokonaan ja sai mallitoimistot kiinnostumaan hänestä. Aluksi mies löydettiin mallialalle Instagram-kuvien perusteella, ja lopulta hän sai myös hyvän mallisopimuksen kansainväliseltä mallitoimistolta kun toimiston edustaja oli Insider-sivuston mukaan huomannut miehen ostoksilla.

Miehen elämänmuutoksen alusta on nyt kulunut jo yli kymmenen vuotta, minkä aikana on ehtinyt tapahtumaan paljon. Mallisopimuksensa ansiosta mies on esiintynyt monien lehtien palstoilla, toiminut mallina muotiviikoilla ja edustanut muun muassa Bud Light -mainoksissa.

It’s amazing what a difference 10 years can make! I really want to hammer that home… 10 years… What I’ve done has nothing on countless people out there who have changed their lives for the better. . But I want to keep spreading the word that anything is possible if you give it enough time and patience. For me, my journey is continuous and is about more than appearance but rather personal development inside and out. I didn’t set out to do what I’m currently doing, but as you learn and grow you become more open and confident to recognise and accept opportunities as they present themselves. When you have self doubt, you have to stand up inside and tell yourself to shut up!! I’m a firm believer that as you positively affect others, good things happen…. Maybe not immediately but definitely in the long term! #inspirehappiness . #disclaimer… the after shot is a professional photo taken by @thomasknights… The lighting was set up with precision and I prepared for the shoot for a period of time in the run up

A post shared by Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh) on