The Cosby Show’n näyttelijä iski rinnat paljaana – protestoi yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suursuosikiksi 90-luvulla noussut The Cosby Show teki päätähdestään Bill Cosbystä kansainvälisen supertähden. Sittemmin ura kääntyi syöksyyn, kun hän sai syytteet muun muassa seksuaalisesta ahdistelusta. Eilen Cosby oli matkalla oikeuteen, kun naisprotestoija iski rinnat paljaana Pennsylvaniassa.

Nainen yli yläosattomissa, ja hänen vartaloonsa oli maalattu muun muassa tekstit ”Womens Lives Matter” ja lukuisten naisten nimet. Hän hyökkäsi Cosbyn poliisisaattueeseen huutaen samalla iskulauseita. Poliisit kaatoivat naisen nopeasti maahan ja panivat hänet käsirautoihin. Tämän jälkeen hänet kuljetettiin paikalta ylävartalo yhä paljaana.

Myöhemmin selvisi, että yläosaton protestoija oli 39-vuotias Nicolle Rochelle, joka näytteli aikoinaan itse lapsitähtenä The Cosby Show -ohjelmassa. Rochelle nähtiin televisiosarjassa vuosina 1990-1992. Välikohtauksen jälkeen Bill Cosby jatkoi matkaansa oikeustalolle. Paikalla oikeustalolla oli myös lukuisia muita mielenosoittajia. Cosbya syytetään Andrea Constandin huumaamisesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä tämän kotona vuonna 2004. Hänet voidaan tuomita 10 vuodeksi vankeuteen.

Splash