Tuimasta Merlin-kissasta tuli somejulkkis – yli 100 000 seuraajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissoja ja koiria pidetään yleensä todella suloisina ja hellyttävinä lemmikkeinä, minkä vuoksi monia onkin huvittanut sosiaalisessa mediassa levinneet kuvat vihaiselta näyttävistä eläimistä. Kaikki muistavat murjottavan Grumpy Cat -kissan, mutta nyt ihmisiä ilostuttaa vihainen Merlin.

Aiemmin hauskalla YouTube-videolla nähtiin miten negatiivisesti Merlin-kissa suhtautui aikaisiin aamuherätyksiin. Kissa sai paljon suosiota videon lähdettyä leviämään sosiaalisessa mediassa. Nyt Merlinin fanit voivat seurata kissaa myös sen omalla Merlinragdoll-nimisellä Instagram-kanavalla.

Merlin ihastuttaa päivittäin hauskoilla videoilla ja kuvilla Instagramissa. Nyt kissa pääsi juhlimaan yli 100.000 seuraajan ylittymistä huvittavalla videolla, jossa nähdään kultaisia ilmapalloja ja itse juhlakalu, joka ei voisi näyttää kyllästyneemmältä kaikkeen juhlimiseen.

< ew @world_of_winnie

A post shared by Merlin (@merlinragdoll) on