Ashley Graham rohkeissa kuvauksissa – video kuin märkä T-paita kisasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Itsevarmuutta pursuava nainen on kertonut kärsivänsä toisinaan itsekin epävarmuudesta, mutta hän ei anna sen kuitenkaan näkyä kameran edessä.

Muotialalla suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosien aikana kasvattanut kaunotar on suunnitellut myös omia alusvaatteita ja uimapukuja. Nyt 30-vuotias Ashley Graham toimii Sports Illustrated -lehden julkaisemalla videolla mallina. Videolla päästään näkemään uimapukukuvausten kulissien taakse.

Sports Illustrated -lehti on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan seksiä tihkuvan videon, jossa Ashley Graham toimii uimapukumallina. Graham seisoo vedessä todella niukka uimapuku päällään samalla kun hänen rinnoilleen kaadetaan saavilla vettä.