Mies laihdutti 32 kiloa – nyt naiset kuolaavat komistusta!

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Jeffrey Kendall on saanut runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa ulkonäkömuutoksensa ansiosta. Mies on nimitetty Disney-prinssiksi, koska hän on tavallaan saanut kunnonkohotusprojektin myötä uuden ulkonäön.

Jeffrey Kendall on 26-vuotias, pitkähiuksinen ja charmikas mies. Mies sairastui taannoin masennukseen ja kerrytti ylipainoa, koska joutui huolehtimaan aivovammasta kärsinyttä äitiään. Omaishoitajan työ stressasi ja rasitti, eikä mies enää kiinnittänyt huomiota omaan hyvinvointiinsa. Hän lihoi ja menetti itsetuntoaan.

Aiemmin urheilullisesta miehestä tuli elämäänsä kyllästynyt. Eräänä päivänä Kendallin ystävä käveli ovesta sisään ja pyysi apua oman hyvinvointinsa kanssa. Mies oli juuri eronnut tyttöystävästään ja kaipasi parempaa kuntoa ja oloa. Hän ajatteli Kendallin pystyvän auttamaan, joten kaksikko alkoi treenata yhdessä, Men’s Health uutisoi.

Mies onnistui laihduttamaan yhteensä 35 kiloa ja samalla hän muuttui Disney-prinssiä muistuttavaksi komistukseksi. Parasta Kendallissa lienee kuitenkin se, että hänellä ei ole tarvetta pinnallisuuteen uudenlaisesta ulkonäöstä ja itsetunnon kohoamisesta huolimatta. Mies harjoittelee kuntosalilla ja lenkkeilee. Hän paljastaa myös harrastavansa joogaa, mikä auttaa tehokkaasti stressinhallintaan.

Happy Valentine’s Day :)

A post shared by Jeffrey S Kendall (@jeffk8991) on

I’ve lost a lot of weight, a lot of sadness, and a little facial hair. I’ve gained a whole new appreciation for life. Remember to always love yourself from pics