Saara Aalto lauloi Monsters-kappaleen 34 eri kielellä – kaikki euroviisumaat mukana

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

UMK-finaalissa valittiin Suomen edustuskappale kuluvan vuoden Euroviisuihin. Voittajaksi selviytyi Saara Aallon esittämä Monsters, kun ehdolla olivat niin ikään Aallon esittämät Queens ja Domino. Nyt Aalto laulaa Suomen edustuskappaleen 34 eri kielellä.

Saara Aalto julkaisi hänen YouTube-kanavalleen todella vakuuttavan videon, jossa hän laulaa Monsters-kappaleen 34 eri euroviisumaan kielellä. Aalto säestää itseään pianolla samalla kun hän laulaa ja vaihtaa laulukieltään saumattomasti joka säkeen kohdalla.

Saara Aalto tulkitsee kappalettaan todella taitavasti ääntäen jokaisen eri maan kieltä hyvin kauniisti. Saara edustaa Suomea Lissabonissa Euroviisukilpailujen ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 8. toukokuuta.