Sampo Kaulanen krapulastaan: ”Sellainen kävelevä ihmisraunio”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen pitää työnteon ja somettamisen lisäksi myös juhlimisesta, ja silloin kyseeseen tulevat ajoittain myös alkoholijuomat. Niiden käytön seuraukset eivät kuitenkaan ole kevyintä mahdollista, ja nyt Kaulanen on kertonut kokemuksistaan blogissaan.

Monien muiden nuorten tavoin myös Sampo kuvitteli opiskeluaikoinaan nelikymppisten valituksia krapulasta, jotka oli nuorena melko helppo selättää. Myöhemmin karu totuus kuitenkin paljastui myös hänelle.

– Ihmettelin tuolloin, kun lähemmäs nelikymppiset kaverit voivottelivat oloaan ja kertoivat, että heillä oli karmea morkkis ja huono olo. Mistä!? Mie mietin. Aattelin että se oli ihan pelkkää legendaa, että ikä vaikuttaa krapulan tasoon, Sampo Kaulanen kirjoittaa.

– No ei ollu legendaa EI! Olen huomannut, että nykyään darran kesto ja laatu vain pahenee vuosi vuodelta! Ennen siitä selvisi päikkäreillä. Nyt tuntuu, että tarvii sairaalahoitoa. Sitä on sellainen kävelevä ihmisraunio, joka vapisee ja pelkää kaikkea. Jopa puhelimen soiminen saa mielen järkkymään, Kaulanen jatkaa.

Samalla kauppias paljastaa, ettei hän ole toipunut vielä nyt keskiviikkonakaan viime viikonlopun reissulta.