Hamsterin epätoivoinen yritys – parsakaali ei mahtunut poskeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hamsterit ovat söpöjä lemmikkieläimiä, joilla on tapana tunkea ruokaa poskiinsa. Netissä on lukuisia videoita siitä, kuinka jyrsijät yrittävät mahduttaa järjettömän määrän syötävää suunsa sisäpuolelle.

Hamsterin posket voivat venyä suuriin mittasuhteisiin, mutta nyt eräs lemmikkieläin on kohdannut voittajansa. Twitteriin on julkaistu video hamsterista, joka yrittää epätoivoisesti tunkea parsakaalin palaa poskiensa uumeniin. Pieni eläin näkee melkoisesti vaivaa herkun eteen, mutta parsakaali ei yksinkertaisesti mahdu posken sisäpuolelle.

Lajin nimi kuvastaa hyvin pienen nisäkkään tyypillistä käyttäytymistä, jossa pörröinen jyrsijä hamstraa poskensa täyteen ruokaa. Hamstereiden keskimääräinen elinikä on noin kaksi vuotta. Mikäli videon hamsteri jatkaa terveellisen parsakaalin ahmimista, saattaa se elää jopa kolme vuotiaaksi.