Khloe Kardashian synnytti tytön – pettämisestä kiinni jäänyt avopuoliso tukena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa keskiviikon ja torstain välisenä aamuyönä. Naisen laskettu aika oli vasta tämän kuun lopulla, mutta 33-vuotias Khloe alkoi kuitenkin saamaan jo ennenaikaisia supistuksia kuullessaan miehensä ympärillä vellovat pettämishuhut.

Khloe Kardashianin esikoisen isä, koripalloilija Tristan Thompson nähtiin julki tulleissa videoleikkeissä suutelemassa vieraan naisen kanssa. 27-vuotias NBA-pelaaja saattoi myös samaisen naisen hotellihuoneeseensa. Pettämiskohusta huolimatta hän oli saanut Khloelta luvan olla naisen tukena synnytyssalissa.

Khloe Kardashianin synnytys alkoi vain 48 tuntia pettämiskohun jälkeen. Naisen tukena sairaalassa olivat Daily Mail -sivuston mukaan Tristanin lisäksi myös isosiskot Kourtney ja Kim Kardashian, äiti Kris Jenner ja Khloen paras ystävä Malika Haqq.