Lordi tekee paluun – tältä hirviöyhtye näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hevirockyhtye Lordi on saanut yhdeksännen studioalbuminsa valmiiksi, ja uusi levy julkaistaan toukokuussa. Esimakua tulevalta albumilta saadaan tänään, kun yhtye julkaisee albumilta ensimmäisen singlensä nimeltä Your Tongue’s Got The Cat.

– Levyn selkeästi kevein kappale, muistuttaa omasta mielestä eniten vanhaa Lordia, kaikuja kuultavissa eka levyltä. Biisi kertoo kauhutarinan kohtauksen, jossa mies valvoo rakkaan neitonsa sängyn vierellä muistellen yhteisiä aikoja, Mr. Lordi kommentoi kappaletta.

– Rouva kun sattuu olemaan demonin riivaama, eikä hänen persoonastaan ole enää mitään vanhaa ja tuttua jäljellä. Tässä voi toki kuulla myös allegorian dementiaan ja Alzheimerin tautiin, jos niin haluaa. Oma isä-vainaani oli viimeiset vuotensa muistisairaana, sen verran on omaa kaikupohjaa tässä.