Mies testasi kaikki ostoskanavan kuntoiluvälineet – koominen seuraus

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja koomikko Kevin Hart on alkanut pitämään omaa YouTube-kanavaa, jossa hän tutustuu uusiin liikuntalajeihin jonkun tunnetun julkkiksen kanssa. Uusimmalla videollaan mies päätti kokeilla yhdessä Bill Haderin kanssa kaikkia televisiosta tuttuja kuntoiluvälineitä.

Ostoskanavalla on myynnissä toisinaan ihan kunnollisiakin kuntoiluvälineitä, mutta välillä kuntoilulaitteiden lupaamat tulokset näyttävät melko utopistisilta. Nyt Kevin Hart ja Bill Hader pääsivät tutustumaan erilaisiin tuotteisiin, joiden avulla heidän kesäkuntonsa tulee olemaan taattu niin vartalon kuin kasvojenkin lihaksiston osalta.

Miehet treenaavat videolla erilaisten laitteiden ja apuvälineiden kanssa kasvojen lihaksia, vatsalihaksia ja käsivoimiaan. Yksi hullunkurisimmista vempaimista oli rodeosatula, jossa kuntoilijan tuli heilua samalla tavalla kuin hän ratsastaisi rodeohärällä.