Koomikko teki humalassa pommiuhan – on nyt pahoissa vaikeuksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n Silicon Valley -sarjasta tutun T.J. Millerin nousujohteinen ura ottanut takapakkia lukuisten skandaalien vuoksi. Nyt näyttelijä on pidätetty perättömän pommiuhan aiheuttamisesta.

Miller soitti maaliskuussa hätänumeroon kertoakseen Washington D.C.:stä New Yorkiin matkalla olleessa junassa matkustaneella naisella olleen pommi laukussaan. Juna pysäytettiin ja tyhjennettiin matkustajista. Pommiryhmä ei kuitenkaan löytänyt merkkejä räjähteistä.

Myöhemmin selvisi, että T.J. Miller oli toisessa junassa joka myös tutkittiin räjähteiden varalta. Tähden puhe oli ollut puhelun aikana epäselvää, ja junan henkilökunta kertoi hänen nauttineen matkan aikana runsaasti alkoholia.

TMZ:n mukaan viranomaiset epäilevät Millerin motiivina olleen kauna toista matkustajaa kohtaan. Nainen, jonka näyttelijä väitti kantavan pommia mukanaan, paljasti hänen ja Millerin ajautuneen riitaan matkan aikana.

T.J. Miller on tunnettu elokuvista kuten Deadpool, Emoji-elokuva ja Ready Player One. Joulukuussa häntä syytettiin seksuaalisesta ahdistelusta nimettömänä pysytelleen naisen taholta. Vielä samassa kuussa Uber-kuski syytti häntä pahoinpitelystä.