Täydellinen bikinivartalo? Kohumalli esitteli upean rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa, ja suhteen päätyttyä Brown raivostui Tranin löydettyä itselleen uuden miesystävän. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche jäi julkisuuteen.

Nyt Karrueche Tran on kuvattu nauttimassa vapaapäivästä rannalla Miamissa yhdessä poikaystävänsä, NFL-agentti Victor Cruzin kanssa. Kaunotar oli pukeutunut pinkkeihin bikineihin ja hänellä oli kaulassaan nimellään varustettu koru.

Karrueche Tran kiinnitettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries. Kevään 2018 Karrueche on kuvannut Claws-televisiosarjaa TNT-kanavalle.

Splash
Splash
Splash
Splash