Kris Jenner raivoaa: ”Tuhoan Tristan Thompsonin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompsoniin äkkirakastunut realityperheestä tuttu Khloe Kardashian sai tietää, että Thompson on pettänyt pian esikoisensa synnyttävää kihlattuaan viime viikonloppuna. Kardashianin perheen manageri ja matriarkka Kris Jenner on raivonkäkenä. Hän aikoo kostaa Tristan Thompsonille.

– Minä en anna tätä ikinä anteeksi, Kris Jenner uhoaa RadarOnlinen mukaan.

Khloe Kardashianin äiti Kris Jenner on lentänyt Clevelandiin pian synnyttävän tyttärensä luokse. Hän suunnittelee kostoa 33-vuotiaan naisen kihlatulle ja tulevan lapsenlapsen isälle, 27-vuotiaalle Tristan Thompsonille. Koko skandaali kuvataan realityohjelmaan tulevalle kaudelle, ja Kris Jenner aikoo sen avulla kirota pettävän NBA-pelaajan alimpaan helvettiin.

Khloe Kardashian muuttaa äitinsä luokse lapsen synnytettyään. Tristan Thompson kuvattiin viime viikonloppuna suutelemassa strippiklubin työntekijää, Lani Blairia samaan aikaan, kun Khloe valmistautui synnytykseen pariskunnan Clevelandin kodissa.