Marianne Kallio esittelee silikonejaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio tuli vuosia sitten tunnetuksi useista realityohjelmista, joita olivat esimerkiksi Big Brother ja Viidakon tähtöset, joista jälkimmäisestä hän palasi kotiin kesken kuvausten joukkuekavereidensa vinoilun takia.

Esikoisensa kolme vuotta sitten synnyttänyt Marianne pudotti perheenlisäyksen jälkeen painoaan parikymmentä kiloa ja palasi nopeasti parrasvaloihin. Viime vuosina häntä ei ole kovin paljon julkisuudessa nähty, mutta sosiaalisessa mediassa Kallio julkaisee nykyisin runsaasti kuviaan.

Tuoreimmissa somekuvissa hänet nähdään todella uhkeana, sillä silikonirinnat ovat nykyisin massiiviset ja vievät kuvissa kaiken huomion. Lisäksi Marianne on julkaissut viime aikoina Instagramissa myös nakukuviaan.

🍭

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

😮

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

😋

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on