Mies roikkui varastetun autonsa konepellillä: ”Soittakaa kytät!”

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridan St. Augustinen lähellä sijaitsevalla moottoritiellä törmättiin taannoin uskomattomaan näkyyn. Tiellä ajaneen auton konepellillä makasi mies, jonka uskotaan olleen varastetun ajoneuvon todellinen omistaja.

Näky ikuistettiin videoksi viereisellä kaistalla ajaneiden autoilijoiden toimesta. He kommentoivat konepellillä roikkuvan miehen olevan ”v*tun idiootti”, kunnes kävi ilmi ettei kyse mitä ilmeisimmin ollutkaan tahallisesta stuntista.

– Soittakaa kytät!, auton päällä ollut mies huusi näyttäen samalla puhelimeen viittaavaa käsimerkkiä.

– Tuo ämmä varasti autoni, mies lisäsi.

Valitettavasti tiedossa ei ole, kuinka tapauksessa loppupeleissä kävi. Video päättyy kuvaajan ajoneuvon ohittaessa erikoisen tilanteen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.