Näin juhlitaan bikineissä! Mallikaunotar näyttää mallia Coachellassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tulleen AnnaLynne McCordin pikkusisko Rachel McCord on viime aikoina ollut otsikoissa siskoaan enemmän, sillä hänestä on muodostunut eräs Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden seuratuimmista kaunottarista. Parhaillaan kaunotar on festareilla.

Rachel McCord saapui eilen Kaliforniassa järjestettäville jättimäisille Coachella-festareille, joilla hän poseerasi saman tien bikineissä.

Rachel McCordista on hiljalleen tulossa isosiskonsa veroinen näyttelijäkaunotar, ja viime aikojen paparazzikuvien ja muiden julkisten suoritusten perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet. Viime kuukausien perusteella näyttää siltä, että perheessä pikkusisko on vienyt isomman sisarensa valtikan perheen kuumimpana mallikaunottarena.

Splash
Splash
Splash
Splash