Adele fanitti Beyoncea kotonaan – julkaisi villit tanssiliikkeensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Adele putsasi pöydän viime vuonna Grammy Awards -palkintogaalassa voittamalla viisi Grammy-palkintoa. Adele voitti illan tärkeimpänä palkintona pidetyn palkinnon vuoden parhaasta albumista, mutta hän ei kuitenkaan kokenut ansaitsevansa sitä, minkä vuoksi hän rikkoi palkinnon kahteen osaan jakaakseen toisen puoliskon siitä Beyoncén kanssa.

Nyt 29-vuotias Adele fanitti Beyoncéa kotonaan kun nainen esiintyi Coachellassa. Adele julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kolme hauskaa videota, joissa hän tanssii Beyoncén tahtiin tähden esiintymisen näkyessä televisiosta Adelen takana.

Moni pääesiintyjästä hurmioitunut on alkanut kutsumaan tämän vuoden Coachella-festivaalia nimityksellä BeyChella. Beyoncén pesti pääesiintyjänä on ensimmäinen, jonka kukaan tummaihoinen nainen on Coachellassa saanut. Esiintyminen oli myös tähden ensimmäinen kaksosten synnyttämisen jälkeen.

Mood 1 #Beychella

A post shared by Adele (@adele) on

Mood 2 #Beychella

A post shared by Adele (@adele) on

Mood 3 #Beychella

A post shared by Adele (@adele) on