Anna Faris ei kadu silikonirintojen hankkimista: ”Se oli vi**n mahtavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Anna Faris ja Chris Pratt erosivat viime syksynä. Anna Faris ja Chris Pratt ehtivät ennen eroaan olla naimisissa kahdeksan vuotta ja heillä on yksi yhteinen poika Jack Pratt. Anna toimi uusimman Women’s Health -lehden kansikuvatyttönä ja kertoi haastattelussa hänen kuulumisensa.

Scary Movie -elokuvien tähti Anna löysi rinnalleen uuden rakkaan, kuvaaja Michael Barrettin, kun erosta oli kulunut vasta kolme kuukautta. Nainen on tällä hetkellä onnellinen ja täysin sinut itsensä kanssa, mutta näin ei aina ole ollut.

Anna Faris kertoi miten hän päätti ottaa silikonirinnat 30-vuotiaana kun hän oli eroamassa ensimmäisestä aviomiehestään Ben Indrasta. Nainen halusi tietää miltä se tuntuu kun omat rinnat täyttävät bikinien kupit, minkä vuoksi hän päätti mennä leikkaukseen.

Faris ei ole katunut leikkausta kertaakaan vaan on hyvin tyytyväinen siitä, että teki oman päänsä mukaan päätöksen. Naisen mukaan kaikilla ihmisillä pitäisi ilman sen suurempaa arvostelua tai kritisointia olla oikeus värjätä hiuksiaan ja käydä kauneusleikkauksissa.