Cardi B soluttautui sosiaaliseen mediaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B saavutti hetkessä maailmanlaajuisen suosion hänen Bodak Yellow -nimisellä debyyttisinglellään. 25-vuotias tähti odottaa tällä hetkellä esikoistaan räppäri Offsetin kanssa, minkä vuoksi hän joutui perumaan myös Ruicrockin esiintymisen.

Cardi B on melkoinen persoona, jolla on myös hyvin värikäs historia. Sen vuoksi nainen onkin tottunut siihen, että hänestä puhutaan sekä lehdissä että sosiaalisessa mediassa. Nyt Cardi B pääsi GQ-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla vastailemaan ihmisten kysymyksiin eri sivustoilla.

Moni on saanut varmasti yllättyä toden teolla, kun itse Cardi B on käynyt vastaamassa häntä koskeviin julkaisuihin Twitterissä, Youtubessa ja Redditissä. Ihmisiä näyttää ihmetyttäneen etenkin Cardi B:n puhetyyli, historia stripparina ja hänen oikea nimensä Belcalis Almanzar, joka kuulostaa monien mielestä loitsulta.