Fingerpori-vitsistä tuli totta – Juhannussimaa nyt kaupoissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet seurata jo vuosien ajan Pertti Jarlan piirtämän Fingerpori-sarjakuvan hahmojen seikkailuja ja pikkutuhmia sanaleikkejä, mutta nyt eräs niistä voi naurattaa myös kauppojen hyllyillä. Taannoinen Juhannussimaa-sarjakuva on nimittäin muuttunut todeksi.

Sopivasti näin Vapun alla kauppoihin on nimittäin ilmestynyt Juhannussimaa-simaa, joka olisi 5,0-prosenttisena jäänyt aiemmin Alkon yksinoikeudeksi. Vuodenvaihteessa voimaan astunut uusi alkoholilaki mahdollisti viimein yli 4,7-prosenttisten juomien myymisen ruokakaupoissa. Juhannussimaa hehkuttaa sosiaalisessa mediassa esimerkiksi Vantaalla sijaitseva K-supermarket Korso.

– Pieni erä Fingepori Juhannussimaa 5,0% on saapunut kauppaan. Hyvää kevättä, K-supermarket Korso ilmoittaa Facebookissa.