Hugh Jackman näyttää esimerkkiä – näin suojaudut auringolta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on sairastunut tyvisolusyöpään, joka on uusiutunut vuosien jälkeen. Nyt supersankari Wolverinea Marvelin elokuvassa esittänyt mies on ohjeistanut ihmisiä auringolta suojautumisessa.

Hugh Jackmanilla todettiin kasvoissa hiljattain ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Lihaskimppu käskee kaikkia käyttämään aurinkosuojaa. Mies on suojautunut auringolta koko vartalon peittävällä uima-asulla, lierihatulla ja aurinkolaseilla.

Tyvisolusyöpä on yleisin ihosyöpä, joka kehittyy hitaasti vuosien saatossa. Noin puolella tyvisolusyöpä uusiutuu myöhemmin. Hugh Jackmanin iho tutkitaan säännöllisesti kolmen kuukauden välein.

Paradise. #springbreak

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Last night in Paradise …. #backtoreality

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on