Isoisä yritti Floss-hittitanssia – myötähäpeä kuuluu videolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Saturday Night Live -ohjelmassa Katy Perryn esiintymisen aikana tanssinut Russell ”Backpack Kid” Horning aloitti tietämättään ilmiön, joka on levinnyt nyt ympäri maailman. 15-vuotias poika tanssi reppu selässään käsiään hauskasti heiluttaen. Syntyi floss-tanssi.

My swag killing everything I love this song @novacainllc #swagkillineverything 🔥🔥

A post shared by Floss Dance Creator‼️ (@thebackpackkid) on

Youtubesta löytyy nykyisin runsaasti tanssivideoita, joissa lapset esittävät floss-tanssitaitojaan. Jopa aikuiset ovat innostuneet kokeilemaan liikesarjaa, jossa jalat pysyvät paikoillaan, mutta kädet vatkaavat nyrkissä vartalon puolelta toiselle. Nyt verkossa nähdään myös isoisä, joka päätti kokeilla Floss-tanssia, joskin hieman heikolla menestyksellä. Videolta voidaan nimittäin kuulla miten sen kuvaaja nauraa myötähäpeäänsä kameran takana.

Grandpa hittin the floss🔥🔥🔥

A post shared by Floss Dance Creator‼️ (@thebackpackkid) on

Reppu selässään floss-tanssia Saturday Night Live -ohjelmassa esittänyt Russell Horning aloitti trendin, jonka myötä hänellä on nyt jo lähes kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Aucklandin yliopiston tohtorin ja popkulttuuritutkija Lorna Piatti-Farnellin mukaan floss-tanssi on tänä vuonna jopa lasten ja nuorten vuoden suurin trendi.