Kadulle piirrettiin ruutuhyppely – ohikulkijoiden reaktiot ihastuttivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruutuhyppely on hauska ja helppo leikki, jonka moni voikin muistaa lapsuusvuosiltaan. Nyt Cut-kanavan tiimi päätti kokeilla kuinka moni ohikulkija heittäytyisi vauhdikkaan hyppelyn vietäväksi kun kävelykadulle piirretään ruutuhyppelyalusta.

Cut-kanava on julkaissut YouTube-videon tekemästään kokeilusta, jossa kävelykadulle piirrettiin värikäs ruutuhyppelyalusta. Ruutuhyppelypaikkaa laitettiin kuvaamaan muutama kamera, jotka tallensivat aktiivisuutta kadulla kymmenen tunnin ajan.

Aluksi ohikulkijat katsoivat kadulle piirrettyä kuvaa vain ohimennen tai kävelivät sen yli huomaamatta koko ruutuhyppelyä. Jonkin ajan kuluttua piirros alkoi kuitenkin kiinnittämään ihmisten huomiota ja yhä useampi aikuinen heittäytyi keskellä kirkasta päivää hyppelehtimään ruudukon päällä.