Auton ajovalot paljastivat – maa kuhisi tuhansista hiiristä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa kuvattujen videoiden perusteella on voitu monesti nähdä, että maa kuhisee erilaisia petoeläimiä ja etenkin käärmeitä. Tällä kerralla eräs maatilalla asuva nainen on kuvannut kuitenkin erikoista näkyä, kun maa on kuhissut tuhansista hiiristä.

Sairaalassa työskentelevä nainen oli työpäivänsä jälkeen ajanut kotiin maatilalleen illalla, jolloin hän oli huomannut, että maassa näytti olevan erityisen paljon liikettä. Yllätyksekseen hän näki, että liike koostui tuhansista hiiristä, joita maa näytti olevan pullollaan.

Ouyenissa asuva nainen oli alkanut kuvaamaan hämmentävää näkyä kamerallaan videolle. He olivat jo päivällä huomanneet, että kuivunut maaperä oli houkutellut paikalle hiiriä. Yöllä tilanne oli kuitenkin entistä pahempi hiirten vilistessä maassa. Nainen toivoo, että tuleva sadekausi poistaa ongelman itsestään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.