Bella Hadid nautti aamuauringosta – yläosattomissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias malli Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. Nyt Bella Hadid poseeraa näyttävässä kuvassa yläosattomissa upean uima-altaan edustalla.

Upeassa kuvassa nainen makoilee uima-altaan reunalla ja nauttii auringosta. Bella Hadidilla ei ole lainkaan bikinien yläosaa yllään, minkä vuoksi hän peittää rintansa vain käsillään. Nainen on ollut malliystäviensä kanssa Coachella-festivaaleilla juhlimassa, mutta ilmeisesti neitokainen juhli maltillisesti kirjoittaessaan kuvatekstiinsä, että hän on aamuvirkku.

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Naiselle on alalla paljon kysyntää, mikä onkin täysin perusteltua naisen solakan mallivartalon ja persoonallisten kasvonpiirteiden myötä.

Early Riser 🧠

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on