Donald Trumpia ei kutsuttu brittikuninkaallisten häihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneessä kuningaskunnassa juhlitaan pian ruhtinaallisia häitä, kun 33-vuotias prinssi Harry ja 36-vuotias Meghan Markle solmivat avioliiton 19. päivä toukokuuta Windsorin linnassa. Yhdysvaltojen valtionpäämies Donald Trump ei ole saanut kutsua juhliin.

CNN-uutiskanavan mukaan brittihovi ei ole kutsunut Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia vaimoineen kuninkaallisiin häihin toukokuussa. Prinssi Harryn tiedetään arvostelleen Trumpin toimia aiemmin. Yllätys on kuitenkin se, että Harryn kanssa vapaa-aikaa viettänyt entinen presidentti Barack Obama ei myöskään saanut kutsua. Sen sijaan juhliin on tulossa 600 muuta maailman eliittiin ja hallintaan kuuluvaa henkilöä.

Prinssi Harryn tiedetään ihastuneen näyttelijä Meghan Markleen katsottuaan Suits, eli Pukumiehet-televisiosarjaa. Kaksikko tapasi lopulta yhteisten ystävien kautta. Heidän häistään on tulossa yksi tämän vuoden suurimmista mediatapahtumista.