Eva Longoria sai tähden Walk of Fame -kadulle – kyynelehti ilosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Eva Longoria tunnetaan monien elokuvien lisäksi etenkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta, jota tehtiin kahdeksan vuoden ajan. Nyt 43-vuotiaan naisen uraa kunnioitettiin tähdellä, jonka hän sai Hollywoodin tunnetulle Walk of Fame -kadulle.

Tähden paljastustilaisuudessa Eva Longoria kuuli puheita muun muassa Ricky Martinilta ja Anna Farisilta. Nainen piti myös itse koskettavan puheen, jossa hän kertoi uransa alkuvaiheista. Eva Longoria muistaa unelmoineensa omasta tähdestä jo nuorena tyttönä, kun hän ensimmäistä kertaa pääsi näkemään Walk of Fame -kadun.

Esikoistaan odottavaa Eva Longoriaa oli mukana tukemassa hänen perheensä, aviomiehensä ja naisen hyvä ystävä Victoria Beckham. Longorian raskaus näyttää olevan jo melko pitkällä, ja hän näytti jälleen entistäkin onnellisemmalta aviomiehensä José Bastonin rinnalla.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News