Hampurilaisen välissä suuri tarantella – söisitkö tämän herkun?

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannissa sijaitsee hampurilaisia tarjoileva Bull City Burger -ravintola, jossa asiakas pääsee kokeilemaan hieman epätavallisempia proteiineja hampurilaisensa välissä. Ravintolan eksoottinen hampurilaisateria voi sisältää esimerkiksi hyönteisiä, kamelia, kilpikonnaa tai vaikkapa leguaanin lihaa.

Ravintolan listalla on myös hampurilainen, jonka päälle paistetaan kokonainen melko kookas tarantella. Tänä vuonna haasteen on ottanut vastaan vasta yksi asiakas, Martha, joka selvitti haasteen loppuun saakka ja sai ateriasta muistoksi itselleen lyhythihaisen paidan.

Tarantellahampurilainen on muuten melko normaali hampurilainen, jossa on häränlihasta tehty pihvi, juustoa, salaattia, chilimajoneesia ja sämpylä, mutta koko komeuden kruunaa kuitenkin pelottava uunissa valmistettu tarantella. Tarantellahaasteen on tähän mennessä selättänyt Huffington Post -sivuston mukaan vain neljä ihmistä.