Kaksivuotias tyttö suuttui – olisi halunnut juoda viiniä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pienet lapset ovat todella vaativia. Kun ne haluavat jotain niin se on pakko saada ilman sen suurempia perusteluita. Välillä pienten mielihalut ovat todella omituisia ja sellaisia, että he tuskin itsekään tietävät, mitä he todella pyytävät vanhemmiltaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa pikkutytöllä oli vanhemmilleen niin erikoinen vaatimus, että isä oli päättänyt kuvata tytön itkun videolle. Kaksivuotias tyttö itki jääkaapin luona, koska hän olisi halunnut juoda äidin viiniä.

Tyttö näyttää olevan todella tosissaan oman pyyntönsä kanssa ja katsoo hyvin anelevasti äitiään ja isäänsä silmiin pyytäessään saada viiniä. Isä kuitenkin muistuttaa lastaan siitä, että hän voi saada äidin viinipullosta maistiaisen vasta täysi-ikäisenä, mikä tietenkin suututtaa tytön entisestään.