Rihannan festariasu paljasti rinnat – ei jäänyt keneltäkään huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna osaa aina tehdä vaikutuksen hänen asuvalinnoillaan eikä hän pelkää ottaa muodin suhteen riskejä. Nyt nainen osallistui Coachella-festivaaleille asussa, joka ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Rihanna esitteli näyttävää asuvalintaansa hänen Instagram-kanavallaan lähes 62 miljoonalle seuraajalleen. Vaaleanruskeaan asuun kuului todella korkealle yläreiteen saakka yltävät saappaat ja yläosa, jonka läpikuultava materiaali paljasti altaan naisen nännit.

Rihanna nähtiin hetki sitten myös New Yorkissa, jossa hän kiinnitti kuvaajien huomion näyttävällä asullaan ja vasemman käden nimettömässä kimaltelevalla timanttisormuksella. 30-vuotiaan tähden epäillään kihlautuneen miljardööri Hassan Jameelin kanssa, mutta Rihanna ei ole vielä vahvistanut asiaa.

drag.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

extra af. #chella18

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on