Vanhemmat selittivät lapsilleen – näin vauvat syntyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten suusta kuullaan totuus ainakin sellaisena, jona he sen kuvittelevat. Lapset sanovat yleensä ajattelemansa asiat häpeilemättä suoraan, minkä vuoksi vauvan syntymistä koskeva kysymys saikin melko hauskoja vastauksia aikaiseksi.

Cut-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa vanhemmat kertovat kameran kuvatessa lapsilleen miten vauvat syntyvät. Puheenaihe näyttää olevan lasten mielestä melko kiusallinen, koska jokainen lapsi alkaa naureskelemaan aiheelle.

Yksi tyttö tietää melko tarkasti miten lapsia tehdään ja mistä vauvat syntyvät. Yksi poika kuitenkin yllättyy ylipäätään siitä kun hän kuulee isältään, että vauvat syntyvät ihmisten sisältä. Lopulta vanhemmat katsovat lastensa kanssa vielä videon, jossa nähdään oikea synnytys.