Realityhottis rantalomalla – Amy Childs kuvasi itsekin seksikästä itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Essexissä asuvien seurapiirinuorten elämästä kertova The Only Way is Essex -televisiosarja sinkosi Amy Childsin vuosia sitten tähteyteen. Suorasanainen punatukkainen kaunotar sai valtavasti faneja sarjan myötä, ja nykyisin Childs tunnetaan mediapersoonana. Nyt Childs on suunnannut lomalle.

Amy Childs on viettänyt viime viikot Cap Verdellä, jossa hän on poseerannut ahkerasti paitsi paparazzeille mutta myös omalle kännykälleen. Paparazzikuvista nähdään miten neitokainen esittelee vartaloaan kameralleen.

Taannoin Amy Childs värjäsi hiuksensa blondiksi. Fanit olivat muutoksesta tyrmistyneitä, vaikka vaaleat hiukset sopivatkin povipommille hyvin. Sittemmin somekohu sai hänet kuitenkin palauttamaan hiuksensa taas punaiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash