Apulanta julkaisi hämmentävän videon: ”Muinainen pahuus on herännyt…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Apulanta-yhtye julkaisi äskettäin uutta materiaalia ensikerran reiluun kahteen vuoteen. Huhtikuun alussa julkaistun singlen kansikuvassa yhtyeen jäsenet näyttivät olevan keulahahmo Toni Wirtasen lonkeroiden vankina. Nyt tarina on saanut jatkoa.

Tänään Apulanta julkaisi sosiaalisessa mediassa hämmentävän videon, joka muistuttaa paitsi ulkoasultaan myös tekstisisällöltään jopa Star Wars -elokuvien teemoja.

– Kosmisen alueen pimeältä laidalta kantatuu outoja signaaliaaltoja. Muinainen pahuus on herännyt pitkästä unestaan ja kurottaa nyt lonkeroitaan asuttuja maailmoja kohti, Apulannan videolla todetaan.

– Kosminen pahuus on vanginnut joukon galaktisen laivaston etevimpiä yksilöitä ja alistanut ne palvelemaan omaa julmaa tahtoaan. Vankien joukosta on seulottu vahvimmat ja heidät on lähetetty koulutettavaksi tehtävään, jonka salaisuudet pysyvät kätkettyinä galaksia puolustavilta voimilta.