Poliisin tehoratsiassa synkkä tulos: ”Näillä luvuilla ei kukaan voi ylpeillä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tänä aamuna, että poliisilla on käynnissä kansainvälinen 24 tunnin tehovalvonta, jossa kiinnitetään erityistä huomiota ajonopeuksiin. Aamukuudelta alkanut nopeusvalvonta päättyy huomenna aamulla kuudelta, mutta jo nyt on saatu huolestuttavia väliaikatietoja kentältä.

Poliisitarkastaja Konsta Arvelin julkaisi ensimmäisiä väliaikatietoja, kun vasta 10 tuntia tehovalvontaa oli takana, ja tulokset olivat kaikkea muuta kuin mairittelevia.

– Kovia lukuja #poliisi’n #speedmarathon2018’ssa. Poliisimiehet ovat määränneet 29 ajokieltoa, 671 sakkoa sekä 85 huomautusta ensimmäisen 10 tunnin aikana. Näillä luvuilla ei kukaan voi ylpeillä. Maratonia on vielä 14 tuntia jäljellä, nyt kaasujalat kuriin, Konsta Arvelin kirjoitti Twitterissä.

Tulokset olivat siis merkittiviä siitä huolimatta, että tehovalvonnasta kerrottiin autoilijoille jo etukäteen lukuisissa eri medioissa. Torstaina aamupäivällä selviää koko 24 tunnin valvontaiskun tulokset. Toivottavasti tilanne on hieman rauhoittunut keskiviikkopäivästä.