Steven Spielbergin elokuvat tuottaneet jo 10 miljardia – ohjaa nyt supersankarielokuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo 50 vuoden ajan elokuvia ohjanneen Steven Spielbergin menestykselle ei näy loppua. Taannoin hänen uutisoitiin olevan ensimmäinen ohjaaja, jonka elokuvat ovat tuottaneet yhteensä 10 miljardia dollaria.

Nyt Spielberg on kiinnitetty ohjaamaan uransa ensimmäistä supersankarielokuvaa. Variety-lehden mukaan Amblin ja Warner Bros -yhtiöt tuottavat Blackhawk-elokuvaa, joka perustuu DC Comicsin sarjakuviin.

Toiseen maailmansotaan sijoittuvissa sarjakuvissa mestarilentäjien joukko taistelee uhkia vastaan ympäri maailmaa. Blackhawksin lisäksi Steven Spielberg on kiinnitetty ohjaamaan West Side Story -musikaalin uuden version ja viidennen Indiana Jones -elokuvan.

Spielbergin tuorein elokuva, Ready Player One, sai ensi-iltansa 28. maaliskuuta 2018. Se on tuottanut maailmanlaajuisesti 476 miljoonaa dollaria.