Fanit tyrmistyivät – tatuoiko Robbie Williams omakuvan rintaansa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Robbie Williams on yllättänyt faninsa tuoreella Instagram-kuvallaan. Siinä tähdellä nähdään jokseenkin yllättävä uusi tatuointi. Kuvassa ilman paitaa poseeraavan Williamsin rintaan on ilmestynyt hänen suurikokoinen omakuvansa.

Fanit alkoivat kuitenkin heti spekuloimaan, onko kyseessä todellakin oikea uusi tatuointi vai onko se tekaistu. Valtaosa asiaa pohtineista päätyi jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Poptähdellä on ennestään lukuisia muotokuvatatuointeja. Ne esittävät hänen sankareitaan, kuten Bond-näyttelijä Roger Moorea ja koomikko Ronnie Cobertia.

Robbie Williams on viime aikoina pyrkinyt terveempiin elämäntapoihin. Viime syksynä hän joutui perumaan kaksi suunniteltua esiintymistä vakavaksi pelätyn sairastumisen vuoksi.

 

UH OH.

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on