Usherin kotiin iskettiin – rikollisille 840 000 dollarin jättisaalis

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Usher on tuorein koruvarkaiden uhriksi joutunut amerikkalaistähti. Varkaat olivat iskeneet hänen Los Angelesissa sijaitsevaan kotiinsa, varastaen 820.000 dollarin edestä koruja ja 20.000 dollaria käteistä.

Murron ilmoitti poliisille Usherin ex-vaimo Grace Miguel. Ensimmäisenä paikalle oli saapunut Usherin taloudenhoitaja, joka oli huomannut merkkejä murrosta ympäri taloa. Varkaiden mukaan oli päätynyt myös turvakameroiden materiaalin sisältävä kovalevy.

Varkaiden mukaan päätyneiden esineiden joukossa oli muun muassa sormus, kuusi rannekelloa ja 200.000 dollarin arovinen ruusukullasta valmistettu Jeesus-kaulakoru. Usherin koti on The Blast -sivuston mukaan parhaillaan myynnissä.

Usher on paininut viime aikoina myös toisenlaisten ongelmien parissa. Viime syksynä tähti oli skandaalin keskiössä useiden naisten syytettyä häntä herpeksen levittämisestä.